86 entry daha
  • aşk denen zımbırtının akılla, mantıkla, kültür birikimi; ne bileyim okuduğumuz kitaplar, seyrettiğimiz filmler, ezberlediğimiz gitar soloları ile ya da insan psikolojisi ki bi takım verilere dayanarak biri hakkında öngörüde bulunmak, (ve de en sevdiğim özelliğim peşin hükümlü olmak ve önyargılarıma güvenmektir), kısaca "ego" ile yaşanmayacak ya da seçimine göre insanın sadece "ego"yla yaşanabilecek (ben yine seçemedim) bişe olmadığını tokat gibi yüzüme patlatan bi hikayedir.

    hepsinden önemlisi, dünyayı umursamadan sadece aşk için yaşamayı yıllardır etkileşim içinde olduğunuz insanların sizin için:
    "rezil lan bu kamilin önde gideni milletin içinde kızın göğsüne yaslamış başını, hatunun elini alıp kendi yanağına dayamış"
    deyişlerini umursamadan "bir an" yanlızca o sktimin bir anı için yaşamadığımı (biraz götü kurtarayım) yaşayamadığımı, gözümü kararttıracak bir insan göremediğimi; ne tokadı götüme dinamit sokup patlatmış filmdir.

    çekmeyin lan böyle filmler. insan seyrediyor bunu. etkileniyoruz mına koyim. ben tom tom unki gibi şuursuz, saf aşk yaşayamadım. özeniyorum işte.

    ayrıca imdb ye selam ederim. senin top 250 nde olmayan ne filmler var ibiş.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap