12 entry daha
  • bu programların en büyük eksiği çoğumuzun ağzının suyunu akıtmasına, 'ya bir gün bundan yapsak da yesek ne güzelmiş' dedirtmesine rağmen o yemeklerin hiçbir zaman yapıl-a-mayacak olmasıdır. biz ekranın karşısında bezgin bezgin oturup yemeğin nasıl yapıldığını izler, havada uçuşan çılgın esprilerle kendimizden geçeriz. sonuçta açlığımız devam eder. ama bir de şunu düşünelim:

    -evet hanım beşamel soslu kızarmış tavuğumuz hazır. eğer bu yemeğimizi beğendiyseniz hemen 333 33 33 numerolu telefonu arayın ve türkiye'nin neresinde olursanız olun bir beşamel soslu kızarmış tavuk siparişi verin. üstelik beşamel soslu kızarmış tavuğunuz 30 dakika içinde gelmezse ikincisi de bizden hediye, yiyin yiyebilirseniz bakalım.

    bu teknik yemek tarifi programlarını çağ atlatacak ve izlenme oranlarını tavana vurduracaktır diye düşünüyorum. hatta daha da ileri gidiyorum. bir televizyon kanalı düşünün ki habire yemek yapılıyor ortamda 7 gün 24 saat. siz de beğendiğiniz yemeği sipariş ediveriyorsunuz. adı da göbek tv.

    hemen gideyim patentini alayım ben bu fikrin yahu.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap