18 entry daha
  • cidden yorulmuşum laf anlatmak istemiyorum. artık o kadar çok olmaya başladı ki hayatımda tam olarak bunu düşünüyordum başlık karşıma çıktı. bir konu oluyor her hangi bir şey bir kaç bir şey söylüyorum karşımdaki başlıyor anlatmaya. he diyorum dinliyormuş gibi yapıyorum. mesela geçenlerde çok basit bir konu yahu. corona virüs hakkındaki yasaklar hakkında bişey söyledim telefonda karsimdakine. sen yanlış biliyorsun öyle değil şöyle böyle konuştu da konuştu. sadece dinliyormuş gibi yaptım. hayır yasaklar yayınlanıyor zaten sana başka bana başka mı geliyor bunlar. hepimiz bir şekilde öğreniyoruz işte. tamam dedim içimden. sonuçta senin bildiğin sana benim bildiğim bana. bu sadece bir örnek en basit olanı. daha bir sürüsü var yakın zamanda olan.

    asıl can sıkan seni aptal yerine koymaya çalışmaları. onlara da tamam diyorum. anlat anlat sen seversin bilmeden atmayı. ve tam olarak şu oluyor

    tık 51 snden sonra 2dk ya kadar olan kısım :)

    aptal yerine koyduklarilari ben alayını aptal yerine koyuyorum. umurumda değil bilgisiz cahiller iletişim kurmuyorum sonra. biriyle iletişim için önce saygı.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap