20 entry daha
  • bir yerlere ait olamayabilir, rüyanızda kendinizi yollarda bulabilirsiniz. ama devamlı bir şeyin peşinde olursunuz, onu kovalarsınız. engeller çıkar karşınıza, en yakınlarınız sizi yarı yolda bırakır. ruhunuzun ıssızlığı kat kat artabilir. yollar bir yere de varmayabilir, belki rüya bile göremezsiniz artık. sonra bir şey olur. uyursunuz ve kalkarsınız. bir yerlere ait olamayabilir, rüyanızda kendinizi yollarda bulabilirsiniz. ama devamlı bir şeyin peşinde olursunuz, onu kovalarsınız. engeller çıkar karşınıza, en yakınlarınız sizi yarı yolda bırakır. ruhunuzun ıssızlığı kat kat artabilir. yollar bir yere de varmayabilir, belki rüya bile göremezsiniz artık. sonra bir şey olur. uyursunuz ve kalkarsınız. bir yerlere ait olamayabilir...

    bunların arasında birşeylerin farkına da varabilirsiniz. kalp kırıklığından ölümün mümkün olduğunu ve yolların tadılabileceğini. hayatta en önemli şeyin iyi bir gün geçirmenin olduğunu, ölümü kutlamanın bile başarılabildiğini öğrenirsiniz belki kimbilir.

    unutmayın bu yolun sonu gelmeyecek ve evet bu yol muhtemelen bütün dünyayı dolaşıyordur. hadi o zaman, uyuyun, kalkın ve yolculuğa devam.

    iyi günler.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap