24 entry daha
  • muazzam düzen neredeymiş bu evrende yahu? bu argümanlar çok eski, yaşlarınız da küçük anladığım kadarıyla. madem düzen var gök cisimleri neden birbirine çarpıp duruyor? yakıtı biten yıldızlar neden genişleyip patlıyor ve etrafındaki gezegenleri de parçalıyor? ya da neden karadeliğe dönüşüyor? hiç yıldız sistemi nasıl oluşur okudunuz mu?

    kısaca biraz bilgi edinin buraya yazmadan önce. sonra maymunlar neden insan olmuyor diye embesilce soru soruyorsunuz? okuyun biraz. özellikle konuyu bilenlere embesilce görünüyorsunuz.

    ekleme: yahu maymun argümanı için niye mesaj atıyorsunuz? iki okuyun yahu. evrim okunmadan anlaşılabilecek bir şey de ğil! okumadığınız şey hakkında yorum yapacak kadar malsınız!

    çok cahilsiniz ve farkinda değilsiniz. çünkü insanin atası maymun diyen kimse yok bilim dünyasında. işin acı tarafı bu... siz bir iki kitap okumadığınız için bunun farkında değilsiniz. sağdan soldan hristiyanların kulaktan dolma yanlış argumanlarini sağa sola yazıyorsunuz. olaya hakim olsanız ne aptalmışım ben derdiniz. ama okuyacak durumda değilsiniz. size açıklayanı da siksinler. bilgi emek ister. edinmeye çalışın. elinizde internet var.
418 entry daha
hesabın var mı? giriş yap