25 entry daha
  • açıkçası gnctrkcll davetlisi olarak değil de, 90 ytl bayılıp gitseydim(para olsa alırdım da) farklı şeyler yazacağımı bilmeme rağmen bazı acı gerçekleri belirtmekten kendimi alamıyorum.
    konser çok kısa sürdü evet, bunun sebebi, evanescene'in iyi bir konser grubu olmamasıdır, eğer olsalardı, setlistlerinde eski demolarından şarkıları, coverlar(ki heart shaped box coverları mevcuttu kazaa ortamlarında) ya ne bileyim akustik zart zurtları yer alırdı. elde kalanları da iyi değerlendirdiler herhalde, ama bi everybodys fool çalınmalıydı. her ne kadar bana kalırsa en iyi parçaları olan imaginary i çalımış olsalar bile
    gitarın, davulun ve basın sesi yeri geldiğinde hep kısıldı. amy lee nin sesinin arkasında bi atmosferik hava olarak kaldılar. bol bol midi gibin orkestral efektler, albümdeki gibi yer aldı, ama bu bana kalırsa bi bütünlük kazandırmadı şarkılara. koskoca kuruçeşme arena'nın hakkını veremediler. amy bacımın sesi gidip geldi, sololar falan bi acayipti, açıkçası çok büyük bi kamera şakası gibiydi bana kalırsa bütün etkinlik. kendilerini dünyada kurulmuş 3. rock grubu sanması , bizi de daha önce konser görmemiş sefiller yerine koyması sonucu herhal, "you rock istanbul" diye bağırmak, sol eli metal işareti yaparak sallamakla yetindi amy lee. eh daha fazlasını beklemek de yanlıştı herhalde. çok uzaklarda olmasam ben de kendisine "you suck" diye bağırırdım herhal, benim de az biraz ingilizcem var yani.
    tabi suç bu çapulculara tonla para verip, bilet fiyatlarını 90 ytl'den satarak, bilet zarflarına "rüya gerçek oluyor" yazdıranlarda. sanki beatles'ı getirecekler cennetten, peh!
    neyse efendim, umarım evanescene'in ülkemizde konser verişi ülke için iyi bir reklam olur ve iyi gelişmelere yol açar diyerek bu anlamsız enrtymi sonlandırıyorum.

    p.s. :evet çok şişmanmış gerçekten. o ne kol o ne kocaman bir vücuttu öyle. ay parçası mübarek.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap