6 entry daha
  • doğu akdeniz ve libya mevzularının dışında uğraşacağımız bir malzeme verilmeliydi. çünkü böyle kaotik bir ortam da türkiye kınamaktan daha fazlasını yapacaktır. bm ilk fırsatta itidal çağrısı yapacak ve diğer dünya ülkeleri kimi kınayacak kimi meşru müdafaa hakkı olduğunu savunacaktır. taraflar belli olur yakın zamanda. tovuz'da başlayan çatışma devam edecek gibi duruyor.
    bir bölge komutanı kaybetmek düşündürücü, allah rahmet eylesin.

    azeri kaynakları ilk entry de paylaşılmış, karşı taraf ne diyor diye düşünüp onların sitesine baktım. askeri mevzilerin vurulma anı ve tehditler var.

    "ermenistan savunma bakanlığı basın sözcüsü şuşan stepanyan azerbaycan-ermenistan sınırındaki ermeni mevzileri azerbaycan ordusu tarafından bombalanmasından sonra son durumuyla ilgili açıklamada bulundu.
    sözcü, twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
    ''gecede ermenistan silahlı kuvvetleri'nin askeri mevzilerinden gözlemlenen hasmın tanklarının hareketleri tarafımızdan açılan ateş sonucu durduruldu.''
    şu an sınırda nispeten sakin olduğunu bildiren şuşan stepanayan çok yakında yeni ve ilginç görüntüler paylaşacağını duyurdu."

    kaynak
344 entry daha
hesabın var mı? giriş yap