• değerli arkadaşlar, bir arkadaşımın başına gelen olayı aktarıyorum;

    baştan söyleyeyim; hepsiburada rezilliktir, pişmanlıktır! kullanmayın! kullandırtmayın!

    bundan yaklaşık 2 ay önce hediye etmek için malum siteden bir cep telefonu satın aldık. telefon 2 hafta geçmesine rağmen elimize ulaşmadı. şikayet oluşturduk, müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştık (ulaşabilene madalya veriyorlar bu arada!) kargo firmalarıyla iletişime geçtik. bunca çabanın ardından telefon elimize ulaşabildi.

    kullanmaya başladıktan 1-2 gün sonra arızalı olduğunu farkettik, geri iade etmek için yine müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeye çalıştık. yönlendirmeleri doğrultusunda kargo şirketine teslim ederek geri iade talebi oluşturduk. teslim ettikten sonra 2 hafta boyunca kargoda gözüktü, bu süre zarfında telefon malum sitenin geri iade birimine ulaşamadan istanbul turu atmış ve geri dönmüş. kargo firması iade için bizi aradığında kargoyu teslim almadık. şikayetvar.com üzerinden tekrar bir şikayet oluşturduk! telefon, bu uğraşlar sonucu malum site tarafından teslim alınabildi.

    bitmedi...

    telefon, incelenmek için servise gönderildi. yaklaşık 3 haftadır da serviste bekliyor. ne arayan var ne soran... yine müşteri hizmetleri vasıtasıyla genel müdürlükle iletişime geçmeyi başarabildik. yetkili kişi şikayet kaydı oluşturuyor, bir süre sonra kayıt kapatılıyor. bu işlemi birkaç kez tekrarladılar. biz bıktık usandık artık, markadır dedik, kurumsaldır dedik.. rezalet üstüne rezalet yaşadık.

    son çare dava açmak kalıyor. onu da yapacağız!

    siz siz olun alışveriş yapmayın arkadaşlar. önerimdir; ürün almadan, bir yerden alışveriş yapmadan, bir doktora ameliyat olmadan (istediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz..) mutlaka ama mutlaka hakkında şikayet var mı? varsa neler? bir göz atın derim..

    edit: başlık için özür diliyorum arkadaşlar. olması gereken; “25 temmuz 2020 hepsiburada rezaleti”

    edit2: yorum yapan değerli arkadaşlara teşekkürler, ürün hepsiburada’ya ait. telefon kapalı kutu geldi. sorun üreticide mi yoksa telefon ulaşım esnasında mı hasarlandı, bilemiyoruz arkadaşlar. bunun için servis raporuna ihtiyaç varmış, şu an beklenen de bu malum raporun sonucu.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap