128 entry daha
  • --- spoiler ---
    harry potter in cevirmenleri sevin okyay la kutlukhan kutlunun da roportajlarini dinledim. sevin okyay, filmi izleyince ben zaten 1 hafta kendime gelemiyorum dedi. kutlu da harry potter bu kadar aksiyon üzerine kurulu degil dedi. bence de.

    kitaptan film uyarlamalari hep boyle olur zaten, birseyler atlanir, kimseyi memnun edemezsin tabi.

    bi kere 5 kitap gercekten onemli ve malzemesi bol bi kitapti. komik diyaloglardan tut, karanlık olaylara kadar. bu filmde hangi kisimda ne oynama yapilmis tam kesitremedim. bi yerden baslayalim. mesela umbridge in quidditch maclarini yasakladigi niye soylenmedi yahu? sonra malfoyla harry nin o benzersiz kavgalari... cocukcagiz* 2 kere gorundu topu topu. teftis mangasiyla beraber do nun* üstünde hissettikleri baski neredeyse hic verilmemis. sozum ona, millet dumbledore ordusu ne nanedir, anlamadi.

    gelelim sbd lere. bu cocuklarin gotu tutusmadi mi butun sene? ron bile ulan sbd mi kasalim aylaklik mi yapalim uhuhuhu diye zirlamadi mi? hani nerede derslerin agirligi, hermione nin bile derslerin altinda yavas yavas ezilisi? birak ya.

    ha sonra harry nin aksi asi bir ergen e donusmesi, ron la hermione nin yaran atismalari...ronald la hermione de 15 dakika gorundu heralde, farkinda misiniz?

    st mungo hastanesinin bolumunun acimadan atildigini da gormus olduk.

    zihinbend derslerinin ne halta yaradigi, dumbledore un neden harry le muhattap olmadigi hepsi karambole gitti. en dayanamadigim noktaysa cho nun gammaz gosterilmesiydi. marietta ydi o lan, marietta. kizcagizi sucladilar bosuna ya.

    kisacasi, snape, hermione ve ron gibi okuma sebebim olan tiplemeleri bi kalemde sildigi icin, olay atlamayi birak osuruktan sahneler yarattigi icin kiniyorum bu filmi.
    --- spoiler ---
120 entry daha
hesabın var mı? giriş yap