149 entry daha
  • serinin diğer filmleriyle kıyaslanınca adının "harry potter and harry potter" şeklinde değiştirilmesi gereken bir film.
    yeni dahil olan karakterlerin sadece gösterilmek için yer almalarını, dumbledore'un voldemort ile yıllar sonraki ilk karşılaşmasına "merhaba" kibarlığında ve sadeliğinde girişini, birçok kısmın anlamsız bağlantısız olmasını vs geçtim öyle tercih etmişler öyle beğenmişler öyle onay almışlar yapmışlar. ama koskoca karanlık lordu bu filmlerden tanımış olsam "kel kafalı bir ibiş nesinden korkuyorsunuz" der güler geçerdim. hele istasyonda siyah kravatıyla belirip durmadı mı yuh yani, papyon takıp maymun etseydiniz daha iyi olurdu. büyü aleminin, adının anılmasından bile korku duyulan ustasına vakkodan tiril tiril takım elbise hiç yakışmamış. ayrıca snape gibi karizmalar karizması, zihnefend ve zihnebend ustası bir abinin, yüzeysel geçilmesi nedeniyle ifilmlerden tanıyanlar için gereksiz sayılabilecek bir karakter olarak algılanması fenadır.

    tabii zihnefend derslerinde harry'nin snape'in zihnine girmeyi başarması tam bir hıyarca yorumlama örneği. sen snape'i alemin en güçlü zihnebendar'ı olarak anlat sonra harry gibi kerameti kendinden menkul bir velet ikinci dersin ortasında adamı alt etsin. yapma canım, yapma arkadaşım, ayıp oluyor*
99 entry daha
hesabın var mı? giriş yap