• öncelikle, bu fantezinin kurgulanmasındaki temel güdülenmeyi bulmak gerekiyor.. bunlar neler olabilir, bu konuda çook farklı yanıtlar verilebilir, hatta msn'de anket yapıp sonradan başlığa eklemeyi düşünüyorum..

    bu fanteziye gelmeden önce, öncelikle tümm cinsel fantezilerin irdelenmesi gerekiyor: bir uçta misyoner pozisyonu varken, diğer uçtaki adam/kadın neden kırbaçlanmak ister.. fazla geldiyse biraz daha soft olalım, neden uslu uslu/hırıltılı bi şekilde sevişmek varken, yatak odasını aynayla kaplatır (narkissos okuması yapmiycam, merak etmeyin), bedenine/vajinasına mum damlatılsın ister?? biraz daha da soft: neden oral seks ister?? neden anal seks ister?? vajinal doyum yetmiyor mu?? softlaşmayı daha da abartalım: bi insan neden sevişmek ister??

    zevk almak için.. biraz çeşni katalım: bi insan neden partnerinin boynunu emer, pazularını ısırır, göğüs uçlarını emer??
    oral seksi neden yapar?? (gerçi bu konudaki yorumlar da çeşitli olabilir) kendisi hoşlanmasa bile çoğu zaman partnerinin haz duymasını sağlamak: erkeğin egosu cilalanırken, kadının klitoral orgazmı sağlanır..
    işte bu ufak oyunları daha uç fantezilere doğru tersine çevirdiğimizde cevap genellikle aynı oluyor: zevk almak için.. fantezilerin amacı da budur zaten..

    burada, yapılması gereken başka bi ayrım karşımıza çıkıyor: cinsel fantezi ile cinsel sapkınlık arasına nasıl bi çizgi çekeceğiz?? ayrım nerede başlar, nerede biter?? pedofili, zoofili, nekrofili zaten sapkınlıktır, zira üzerinden cinsel tatmin sağlananın cinsel ilişkiye razı olmasına dair karar alacak mekanizmaları ya yoktur, ya da henüz gelişmemiştir.. bunlarda zorlama vardır.. gazetelerin üçüncü sayfalarında okuduğumuz tecavüz haberlerinde de.. ve tecavüz suçlusunun "benim tecavüz fantezim vardı, ondan yaptım" demesini de kimse ciddiye almaz..

    ve evet, asıl konuya geliyoruz: buradaki tecavüz fantezisinde partnerlerin ikisinin de onayı vardır.. sadistik eğilimleri olan birinin aynı oranda mazoşist eğilimleri olduğunu zaten biliyoruz: bu ikisi birbirinden ayrılmaz.. yani kendine bi şekilde tecavüz edilmesini talep eden kadın, hayatının başka bi alanında başkalarına karşı sadist eğilimler gösterebilir (bkz: la pianiste) (bkz: erika kohut).. ya da görünürde başkalarına acı çektirmekten hoşlanan biri, mazoşist olabilir (bkz: gokudo kyofu dai-gekijo gozu)..

    tabii şu var, oral/anal sekse bile "olmaz" diye yaklaşan bi kadının, böyle bi istekte bulunması tahayyül sınırlarını aşıyor.. aynı şekilde, sekste sınır tanımadığını iddia eden bi erkeğin, bi kadından kendisine yönelik böyle bi talep karşısında nasıl bi tepki vereceği de (ve enn önemlisi performansı) merak konusu olabilir.. ilginç geldi bak bu..

    herkesin dünyaya bakışı alıştığımız/içinde büyüdüğümüz normal tanımına uymayabilir, psikiyatristlerin böyle durumlarda hep söylediği gibi "kişi oral evrede takılıp kalmış olabilir", ya da sadece değişiklik arayan biri de olabilir..
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap