459 entry daha
  • geçtiğimiz günlerde yaptığımız satın alma denemesi sonrası saçma sapan şeylerle karşılaştığımız online alışveriş sitesi.

    yunanistan'a gönderimi yapılacak birkaç ürünü türkiye'den satın almayı denedik ancak kullanılan kredi kartını limiti komisyonlar da eklenince yetmedi ve işlem başarısız oldu. sonrasında da hem bankadan hem de amazondan işlemin şüpheli göründüğüyle ilgili bilgilendirme geldi. bankadan kontrol edildiğinde yaklaşık 1500 euroluk ve tamamlanamayan sipariş sonrası 190 euroluk bir ödemenin açık provizyonda olduğunu gördük. amazondan gelen mailde, şüpheli işlemle bağlantılı tüm siparişlerin iptal olduğu ya da olacağı ve ücretin iade edileceği, hesap şifresinin sıfırlandığı, aynı zamanda bağlantılı görülen adreslerin hesaptan kaldırıldığı yazıyordu.

    bunun üzerine telaşa kapılmayalım dedik, amazona girdiğimizde hiçbir sipariş göremedik. demek ki iptal edilmiş ya da hiç olmamış dedik. yine de detaylı öğrenmek için iletişime geçerek güzelce olayın detayını yazıp iade ne zaman okur para çekilir mi, şüpheli işlem bizim yaptığımız mı, ekstra bir işlem yapılmış mı bunu sorduk.

    birkaç gündür cevap gelmedi. sonrasında dün bir baktık, siparişler kargoya verildi diye mail geldi ve maildeki adres, hesaptan kaldırılan adres ama tamamen eksik bir versiyonu, şöyle bişey: ahmet, silivri istanbul türkiye. gönderilen ürünler de bu 190euronun karşılığı olan ürünler.

    bunu üzerine sen hayırdır diyip tekrar yazdık amazona, size bununla ilgili maille dönelim ama hiç olmadı adres eksik diye zaten geri döner para da iade edilir dendi. bugün oldu hala cevap yok. benim bildiğim ve bu başlıkta da sıkça belirtilen amazon kurumsallığından eser yok. ya biz bi şeyleri yanlış yaptık diyorum ama bi cevap va de alamıyoruz.

    bu arada ilk mesajı gönderdiğimizde sitede herhangi bir sipariş görünmüyordu, gelen kargoya verildi mailindeki sipariş numarasıyla sorgulama yaptığımızda ya da iletişim sayfasında da hiçbir siparişe ulaşamıyoruz. nerden tutsak elimizde kaldı.

    bu konuyla ilgili bilgisi olan, işi çözmemiz için yol gösterecek yazar arkadaşlar varsa yeşillendirmelerini bekleriz.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap