183 entry daha
  • önce bir aliyev gitsin de sonra azerbaycan için bir şeyler yaparız. bu haliyle yardım azerbaycan'a değil aliyev'in tahtını kurtarmaya yarar. kimse merak etmesin azerbaycan'a bir şey olmaz.

    mk ne güzel dünya. sen gel ülkeyi babanın çiftliği gibi yönet, karını yardımcın yap, bilime eğitime yatırım yapma, ülke sikinde olmasın, vatandaş sikinde olmasın, geri ideolojini dayatmaktan başka bir şey yapma, savaş çıkınca da gariban gitsin cephede ölsün. itiraz edince de vatan haini de. önce sen gideceksin ki azerbaycan düze çıksın. sonra da düşmanıyla uğraşabilsin.

    aliyev hayranları ermenistan-rusya çok mu demokratik demişler. ne tür bir beyinsizsiniz siz. kötü örnek düşmanınız da bile olsa gidip onu alıyorsunuz.

    sen rusya kadar güçlü müsün? putin despot ama gerçekten güçlü ve söz sahibi bir rusya için çalışıyor. kaldı ki o durumda bile övülecek bir tarafı yok. peki senin liderin ne için çalışıyor?

    edit : azerbaycan'da doğma büyüme oralı arkadaşlarım var. ne sıkıntılar çektiklerini biliyorum. özellikle pandemi sürecinde çok sıkıntı çektiler, işlerini kaybettiler, pandemi yardımına başvurdular o da çıkmadı. aliyev'in ise umrunda değil. ne ülke ne de halk. kimse burada ucuz milliyetçilik yapmasın.

    edit 2: keşke herkes şu azerbaycanlı kardeşimiz gibi sağduyulu olsa. (#113567479)
322 entry daha
hesabın var mı? giriş yap