1 entry daha
  • kylie minogue un bir müzisyen olarak çıktığı en tepe noktadır. uzun süreli bir kendini keşif yolcuğu sonrası yazdığı albüm en kişisel albümü olmakla kalmaz, nme hariç çoğu büyük dergi ve eleştirmenden övgüler toplar, fakat umulandan az satar ve bir hayal kırıklığı olarak etiketlenir. kanaatimce albümün promosyonunda yapılacak her türlü hata yapılmıştır, zira manic street preachers katkılı ilk single some kind of bliss albüm hakkında zerre ipucu vermez (fevkalade bir videosu vardır, o hariç), ikinci single "did it again" de albümdeki biricik kötü şarkıdır. albüm kylie'nin yaptığı en ama en iyi şarkı olan breathe i ve kylie minogue'un tek başına yazdığı elektronika şaheseri say hey i içerir. jump ve limbo da diğer gizli cevherlerdendir.

    albüm prenses diana'nın ani ölümü üzerine isimsiz basılmış ve impossible princess ismi sonraki baskılarında eklenmiştir.

    kylie'nin yapmak istediği müzik bu albümdedir. intimate and live turnesiyle desteklenmiştir. turne albümün aksine ticari olarak da oldukça başarılı olmuştur.

    parça listesi şu şekildedir:

    1- too far
    2- cowboy style
    3- some kind of bliss
    4- did it again
    5- breathe
    6- say hey
    7- drunk
    8- i don't need anyone
    9- jump
    10- limbo
    11- through the years
    12- dreams
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap