2559 entry daha
  • burada tekrar tekrar yazılanlar, yüzlerce favori alan entry'ler; bayağı, içi boş ve cahil cuhela muhabbetinden başka bir şey değil.

    kadının veya erkeğin ultra donanımlı olması, son derece şık ve hatta zamanının ilerisinde giyinmesi, düşünmesi onu kaliteli mi yapar? nedir bir insanın kaliteli olması? bu da çok boş bir ezber. buram buram kişisel gelişim, 90'lar sığlığı ve son derece endüstriyel, marketing bir söz.

    belli ki sözlüğün yaş ortalaması epey düşük. ah gençler ah. arabalardan, elektronik cihazlardan, nesnelerden söz eder gibi insanlardan söz ediyorsunuz. ve daha vahimi insanlar, kadınlar ve erkekler de bu manipülasyonun kurbanı olmuşlar.

    bir insanda, bir kadın veya erkekte ihtiyacınız olan en önemli şey vefa olmalı, tevazu olmalı, sadelik olmalı. ama bunlar artık çoktan unutulmuş, yüzüne bakılmayan, eski moda şeyler değil mi?

    şimdi bakıyorum da herkeste korkunç, ürkütücü düzeyde bir maymun iştahlılık var. kimse kimseye zerre kadar güvenmiyor. güvenmek öyle muhteşem bir şeydi ki. güvenmek, inanmak.. birini sevmek.. şimdi insanlar arasındaki ilişkilerin en belirgin, ta iki km öteden gözüken yönü: güvensizlik!

    mutsuz, sürekli oflayıp puflayan her şeyi çabucak yiyip tüketen ama doymayan ve asla doymayacak bir insan türü dolaşıyor sokaklarda, caddelerde. şahsiyet yok. dertdaşlık yok. yoldaşlık ne demek bilen yok. sadece ağzı, midesi ve bağırsağı olan tuhaf asalaklara dönüştü insanlar.

    niye herkes yorgun? niye herkesin tahammül ve tolerans eşiği bu kadar dar? niye herkes "kimse beni anlamyor" modunda? niye herkes agresif? niye herkes mutsuz? niye gülüşler bile kurgu?
1612 entry daha
hesabın var mı? giriş yap