• şuan applestoreda en ucuzu 7500 tlye satılan bir ipad pro aldığınızda başınıza gelebilecek hadiseyi anlatıyorum.
    henüz 9 aylık bir cihazın şarj girişi bozuluyor ve şarj olmamaya başlıyor, siz de eğer istanbulda yaşamıyorsanız, çevrenizdeki bir apple premium reseller servis hizmeti veren biryere gidiyorsunuz, apple store kargoyla sattığı bu ürün için kargoyla servis desteği vermiyor.
    ürününüzü bırakıyorsunuz ve bir gün sonra gelen cevap: kullanıcı hatası, çünkü ipad'iniz eğik. 4380 tl verirseniz tamir ederiz.
    ipad pro'ların çok kolay eğilebildiği hatta apple'ın kutudan eğik çıkan ipad'leri bile normal kabul ettiği haberlerini bilmiyorsanız bkz
    https://www.donanimhaber.com/…arak-gormuyor--106188

    peki son olarak gelelim bendeki ipad gerçekten eğik mi? alındığından beri spigenin en kalın kılıfından çıkmamış ipadin fotoğrafları aşağıda. yorumları size bırakıyorum.

    https://ibb.co/xss4lkr
    https://ibb.co/pctwyqt
    https://ibb.co/sppwlf2
    https://ibb.co/sk2y3fq
    https://ibb.co/tlhm4wk
    https://ibb.co/dt68tnz
    apple ile iletişime geçtiğimde verdikleri yanıt: istanbulda olan bir akrabanız varsa ona kargolayın o bize getirirse bir kez daha inceleyebiliriz.
    özetle eğer istanbul'da yaşayan akrabanız yoksa, varsa ricacı olup kargonuzu alıp apple store' a götürüp oradan tekrar alıp size tekrar kargolamasını rica etmek istemiyorsanız apple almayın arkadaşlar. göreceğiniz servis kalitesi budur. xiaomi alıp servis ihtiyacınız olduğunda köşedeki telefon tamircisine yaptırırsanız daha kaliteli bir kullanıcı deneyimi yakalayabileceğinize emin olabilirsiniz.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap