3 entry daha
  • 19- strip club lar fiyatlamalarda degisik taktikler belirlerler. aslinda bu sehirden sehire farklilik gosterse de degisik kosullar soz konusudur. bazen sehirdeki tum clublar birlesip ortaklasa yasal olmayan bir fiyat tarifesi uyguladigi gibi trende gore bir artis da olabiliyor. soyleki ayni sehirde tum clublar da ayni fiyati kesinlikle beklemeyin. her strip club eger farkli patronlarla yonetiliyorsa bilin ki biri digerine kesinlikle benzemez.

    danslardaki opsiyonlar ile fiyat arasinda dogru oranti vardir. yani ne kadar fazla para verir iseniz ona gore paranizin karsligini alirsiniz. bazilari sadece dokunmaniza izin verirken, fiziksel temasa kadar giden uzun bir yolda olabilir,

    20- zengin turk ogrencilerinde ozellikle iyi davranirsam belki take-out yapabilirim gibi bir kani olusmustur ki, bundan basari sansiniz yuzde bir civarindadir. nedenlere gelince, danscilar icin onemli olan paradir, sizin gul yuzunuze baksa dahi ya isletme sahibi uzak dur lan gibilerinden gozdaglari verebilecegi gibi bodyguardlardan dayak yemebilitenizde fena halde artacaktir. bu arkadaslar danscinin guvenini kazanana kadar gececek zaman da buyuk ihtimalle 500-1000 dolar arasi para harcayarak bahsettigimiz yuzde 1 lik sanslarini deneyeceklerdir. her genc turk ve yabanci erkegin hayali super seksi striptiz dansci sevgili elde etmektir. tabi hayallerle yasiyor bazi arkadaslar.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap