35 entry daha
  • hiç de fena olmayan film.

    --- spoiler ---
    filmin bi yerinde, rus timi otel odasına dalarken hitmanin kurduğu tuzak patlıyor ve elemanımız halatla uçup başka bi odaya girerken farkedilmesi gereken güzel bir şey var, odadaki tipler hitmanin oyununu oynuyor..belki dikkatinizi çekmemiştir diye yazayım dedim, bu da hoş bir ayrıntı olmuş..

    galata kulesi'nin manzarasını göstermelerini isterdim, onun yerine -sanırım- kapalı çarşı civarını ya da eminönü civarını göstermişler, hani yadırgamıyorum ama galata kulesi'nin, istanbul'un eşsiz boğaz manzarası varken o kalabalığı göstermeleri garip geldi..

    hitmanin işini çoğu zaman sinsice yapması güzel olmuş, ki doğru olan da budur.. hatta bilgisayar, "belikoff u öldürürken protokollerin dışına çıkabilirsin" derken de kanımca bu sinsilik olayını bi kenara bırak demiştir, bu da hoş bir ayrıntı olmuştur.

    esas oğlanımızın sesi biraz daha kalın olsa daha güzel olabilirdi..hatta istasyondaki gazete okuyup da bunun peşine düşen ajan - ya da istasyonda en son öldürülen ajan da diyebiliriz- biraz daha genç olsa daha güzel bi 47 olurmuş, sanki onun suratı, ifadesi falan daha çok benziyormuş gibi geldi bana..

    türkiye - rusya sınırına diyecek lafım yok..

    bazı kötü sahneler var, misal elemanımız belikoff un kardeşini temizledikten sonra kan revan içindeyken, odaya tertemiz geliyor, tamam suratını silersin ama gömlekteki kan lekesini çıkartmak için artık yanında omo mu taşıdın bilemedim..(bkz: kirlenmek güzeldir)
    --- spoiler ---

    gidip gördüğüme pişman olmadım..güzel bir 2 saat geçirdim..oyununu sevenler kaçırmasın..
138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap