10 entry daha
  • bak bak. kaçırılan askerler için masaya oturulması iyi olmazmış. pkk'nın elinde esir olacaklarına şehadete ulaşmaları daha iyi olmuş. (bkz: #119589813)

    ne kadar kolay başkalarının hayatı üzerinden ahkam kesmek lan. allah sizin gibi amiplerin bin kere belasını versin. bu ülkenin tümörü sizsiniz.

    muhtemelen gündem olmayacak mektuptur. elbette mektup kontrollü olacak, elbette terör örgütü kamuoyunda infial olsun diye yaptığı eylemin ses getirmesini isteyecek. elbette kaçırdığı askerleri hayatta tutup koz olarak kullanacak. maddenin doğası bu amına koyayım. tüm olay örgüsünde şaşırdığınız şey bu mu harbiden?

    burada da bir dalyarak çıkacak devletin sırtını döndüğü askerlere iyi olmuş ölmeleri diyecek. aynı hükümet bu insanlar esirken başka hesaplar için terör örgütü ile masaya oturacak, örgüt liderini televizyona çıkartacak ama o başka bir tartışma konusu olduğu için bu olayla kesinlikle bağlanmayacak ve konuşulmayacak. sizden bir bok olmaz kardeşim. sizin ensenize vurur sürü gibi güderler sizi. siz buna teşnesiniz.

    ekleme yapayım: ciddi ciddi esir askerler için pazarlık yapılırsa pkk her gün asker kaçırıp pazarlık talep ederdi diyen var. muazzam bir aptallık bu. pkk senin askerini öldürmek için organize olmuş bir terör örgütü, yapabilse zaten her an asker kaçırır amına koyayım. fırsatını buldukça karakol basan, askerle çatışan terör örgütü, 'lan bunlar para etmiyormuş' diye asker mi kaçırmayacak? gücü olsa bütün askerleri tek tek kaçırıp kafalarına sıkar zaten. şunu argüman diye sunmak inanılmaz bir gerizekalılık ya. vallahi her seferinde daha çok şaşırıyorum. acaba terör örgütü liderinin devlet televizyonuna çıkıp hükümet için oy istemesi para ediyor mu? her seçimde yaparlar çünkü para ediyorsa.

    edit: arkadaş entry'i silmiş. sileceğini biliyordum ama ekran görüntüsü almadım, amacım kimseyi utandırmak değil. umarım olayı yorumlama şeklinin yanlış olduğunu fark edip silmiştir.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap