• "kilo almak ya da vermek izafidir. kilo almak ya da verememek her bireyin kendisine özel sebeplerin sonucudur. kişinin kendi alışkanlıkları, yaşam tarzı, mesleği, yaşı, ağız tadı vs. kişiden kişiye farklılık gösterdiği için kişiye özel ve kişiye uygun bir program uygulama süreci kabul gören en sağlıklı yöntemdir.
    uzmanlarımız ile yapılacak olan seans sürecinde bireyin yaşam kalitesi, geçmiş ile bağları, duygusal modu, çekirdek inançları ve inandıkları, özel sorunları, korkuları, bahaneleri, motivasyon eksikliği, odaklanma sorunu, kendisine olan inancı kaybetmesi vs. gibi kişiye özel sorunları da kapsayan sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da yaklaşan, sorunları görmezlikten gelmek yerine kapsamlı bir biçimde kişiye özel sunan bir metottur.

    online zayıflama programımızda diyet, spor, yasaklar, ilaçlar, sıvılar, kimyasal katkı, ameliyat, beslenme değişikliği gibi dogmatik yöntemler yok. yıllardır sığınılmaya çalışılan bu yöntemler sadece sizin biraz yağ yakmanıza fakat bıraktığınız anda misli ile geri alacağınızı biliyoruz. bu yaklaşımlar geçici çözümler olduğunu biliyoruz ve önermiyoruz. "

    https://www.youtube.com/…s?search_query=deniz egece
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap