843 entry daha
  • önce ertuğrul üzerinden saldırmaya hazırlandılar baktılar adam hayatının maçını oynuyor sustular ve bu sefer de "kasımpaşa savunma yapmıyor maçı satıyor" a bağladılar. kasımpaşa golleri atıp tek kale oynamaya başlayınca da bu sefer "hakem" demeye başladılar. son dakikalarda maç 3-3 olsaydı da hiç birini dememiş gibi dalga geçip şampiyonluk kutlayacaklardı. şampiyonluğun amına koyayım önce karakterli olun. nasıl ruh hastalarısınız nasıl hayatlar yaşıyorsunuz anlamıyorum artık. klinik vaka bu kadar fanatizm.

    bunun fenerbahçesi galatasarayı beşiktaşı yok. tüm ülkedeki nasıl bir ruh hastalığıdır ki herkes kendisi dışında her takımın maçını şikeli şaibeli görüyor. ulan 40 hafta boyunca rakip olan herkes istisnasız şike mi yapar? kimse mi hakederek maç kazanmıyor bu ülkede? hangi takımın hangi maçı olursa olsun maçtan 3 gün önce şike imaları başlıyor. maç oynanırken şike imalarının şekli değişiyor, maç sonucuna göre ise nihai halini alıyor. bu nasıl bir manyaklık. futboldan soğuttunuz artık.

    ayrıca harun'un çıkardığı maçı es kaza ertuğrul çıkarsa şu an çocuğun ne anası ne bacısı ne karakteri ne şerefi kalırdı. harun yapınca yeteneksizlik diyip kafanızı kuma gömün başka bir kaleci yapsa şike. utanmaz herifler.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap