• rivayet odur ki 150 bine ulaşınca da seks köleleri geliyormuş.

    sağdan soldan duyup, bir gerçekliği olmayan konularla dedikodu yapan insanların hayali.

    bu sektörde olanlar bilir ki o linkleri paylaşınca yapılan satış üzerinden para kazanırsın ki yüz binlerce takipçisi olan bazen hiç bir şey kazanamayabiliyor. önemli olan ne kadar proaktif bir kitleye hitap ettiğin. takipçi sayısı = / kazanç.

    miş mış.

    edit: sosyal medya uzmanı olduğunu söyleyip de bunlar olur diyenler olmuş, oluyor, olabilir.

    ben sizin o uzmanlık yaptığınız işlerin stratejilerini çiziyorum, rakamları biliyorum, lütfen bana bunlarla gelmeyiniz. siz post planlamalarınızı yapın, aksatmayın o işleri. öptüm.

    edit2: bazı türkçeyi bile anlamakta sorun yaşayan sığırlar maalesef "homo yabancı taküpçüyse. homo dolarsa, homo trednyol %10 veriyor" vs diyor. gençler anlaşıldı ders olarak anlatacağız şunu öncelikle anlamanız gerekiyor:

    - çok takipçi eşittir çok para değildir
    - çok interaction eşittir çok para değildir
    - çok yurtdışı takipçi eşittir çok para değildir
    - trendyol %10 teklifini herkese değil, belli exclusive'lere yapar mesela. hatta x tl + %10 dediği başka bir modeli de vardır ve hatta çok daha düşük bir başka komisyon modeli de vardır. burada mevzu üye yapmak, alışveriş yaptırmak ve sizin verdiğiniz ürünü almak şeklinde ilerlerler gider.
    - işin özeti, o kadar niche bir kitlen vardır ki, 10 bin takipçi ile bile tek reklamda yüzbinlerce lira kazanabilirsin.
    - o kadar leş (leche) bir kitlen vardır ki, 1 milyon takipçin olsa bile ayda 3-5 bin kazanırsan öp başına koy.

    daha fazla öğrenmek isteyen, pazarlama, ürün, dijitallik vs. danışmanlık isteyen çaldırsın madem beni yeşilden. ücreti mukabilinde her türlü şeye açığız, malum işimiz bu. bu kadar çok talep olduğunu bilmiyordum.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap