397 entry daha
  • neden toz kondurmadığımı açıklayayım biraz uzun olacak ama okurken şok olacaksınız "vay orosp* çocukları diyeceksiniz" bunu garanti ediyorum! şöyle diyeyim benim atatürk'ten nefret eden bir akraba çevrem vardı (vardı çünkü hepsini akrabalıktan çıkardım). küçüklükten beri atatürk'e "müslüman değil yahudi!" diyen mi dersin "şehvet düşkünü kendinden 20 yaş küçük kadınlarla sevgili olurmuş" diyenler mi dersiniz hepsine şahit oldum. annesi hoca olan birine "sünnetsiz" diyorlardı. çocukluğum atatürk'ü karalayan akrabalarımın yalanlarını duymakla geçti. atatürk'ü anıtkabir'e gömerken sözde "toprak kabul etmemiş üstüne beton döküp mermerle kaplamışlar" halbuki o lahidin altına defnediğilden haberleri olmadığı için atıp tutmuşlar ve onlarca jenerasyonu buna inandırmışlar.

    en son 13 yaşlarımda falanım "atatürk camileri ahır ve yatakhane yaptı" dediler. kendi kendime böyle duymakla olmuyor çünkü kaynakları olmadan resmen atatürk'ü şeytanlaştırma peşindelerdi. biraz araştırma yaptım osmanlı dönemlerinde de acil savaş durumlarında camileri karargah gibi kullanıldığını gördüm. içimden "ee bunlar ecdat diye haykırdıkları osmanlı bile böyle bir şey yapıyorlarsa atatürk'e bunu söylemelerinin bir anlamı yok" diye düşündüm.

    durun daha bitmedi. yine sözde "atatürk köyleri gezer ve kadın beğenirmiş. onların büyük anneleri köylerine atatürk geldiğinde yüzlerine çamur sürerlermiş ki atatürk tarafından götürülmemek için". kendi kendime sorgulayınca "ya bu adam köylüyü milletin efendisi yaptı neden böyle bir şeyler diyorlar ki?" dedim. yine araştırma yaptım tek bir kaynak bile bulamadım.

    böyle yapa yapa bir milletin çocuklarını atatürk'ten soğuttular hatta düşmanlaştırdılar. akrabalarımın yaptığı çok af edersiniz orosp* çocukluğu yüzünden şu an benim kuzenlerimin hepsi atatürk düşmanı. işte ben bu yüzden atatürk'e asla toz kon durt mam! çünkü insanlar yanlış bilgiler yüzünden "atatürk tayip'in boku olamaz..!" diyorlar. halbuki türkiye'ye atatürk çeyreği kadar bir insan gelse şu an türkiye dünyanın devlerinden biriydi. atatürk'ün gelip şu anki halimizden bizi kurtarmasını beklemiyorum. çünkü atatürk milliyetçisi gençler geliyor hepimiz biliyoruz ki muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut!!!!!!!!
413 entry daha
hesabın var mı? giriş yap