282 entry daha
  • 2016 model 1.33 fun special otomatik modeline sahip oldugum marka ve model. imkani olanlarin skypack almalarini tavsiye ederim. ici zaten ferah, daha hos oluyor gordugum kadariyla. yakit tuketimi ortalama diyebilirim. karma tuketim 5,7 altina pek inmiyor. sehir ici 7-8 uzun yolda 5. suspansiyonlari icin orta sertlikte denebilir. bozuk yollarda rahatsiz etmesede hissettiriyor epey. uzun yolda orta sehir ici konforlu sayilabilir. direksiyon hissiz. zaten surus anlaminda pek birsey vaadetmiyor. hizlanma ve yokus performansi kendi sinifindaki araclarim olan swift ve corsa ile kardilastirdigimda daha iyi geldi. bu sekilde acikladim cunku bunlarin arasinda kalmis olmalisiniz. otomatik araclardi bu arada bunlar. dizel otomatik clio gibi araclar kullanmadim fakat sanzimanlarina bagli olarak dizel torkundan oturu yokuslarda daha iyi hissettirebilirler diye dusunuyorum. ici gayet iyi hissettiriyor ne corsanin ne de swiftin ne de i20 plastigi varmis gibi. kalite hissi daha fazla. f1 tipi vites degistirme tuslari yokuslarda ise yariyor eger eco modda kulaniyorsaniz. sanziman 7 ye bolunmus cvt oldugundan gecisleri hissettirmiyor ama vitesli bir araba hissi de vermiyor. yokus kalkis destegi yok ama bir miktar tork ile belki acilarda destekleyebiliyor. bu pakette ses sistemi orta kalitede digerlerinden iyi sayilabilir ama teyp kotu duruyor kullanim olara pek birsey sunmuyor. usb var, aux yok, fm transmitter gibi seylere ihtiyaç duyuyorsunuz. bagaj kucuk kaliyor ama idare edilebilir cocuksuz aileler icin. trim sesi teybin oldugu yerlerden geliyor ittirip kaktirinca azaliyor. aydinlatma konusunda pek begenmedim. 90-100 sonrasi tuzgar sesi cok aliyor uzun yol konforunu azaltiyor. frenleme konusu teknik karsilastiramam ama epey iyi geldi. diz hava yastigi dahil neredeyse butun hava yastiklari var. bu sinifta alınabilecek en iyi arac olduğunu dusunuyorum.

    edit: hiz sabitleyici kendim takmayi dusunuyorum. tekrar editlerim sonuclari. bu arada sehir ici istanbul icin verildi yakit degerleri.

    edit 2: hiz sabitleyiciyi taktim. ilgili butun fonksiyonlar ve isaretleri aktif olsu ve sorunsuz calisiyor. yeni araba almis gibiyim.

    edit 3: yakit tuketimi yol bilgisayarinda su an 5,7 lt.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap