6 entry daha
  • azıcık farklı bir şekilde kullanageldiğim bir kavram..şöyle ki, farkındalığın ne acı verir bir şey olduğunu ve insanı iyi olarak bildiği şeyi gerçekleştiremeyince ne denli yıprattığını bilen bir insan olarak, mutluluğunuzu sağlamaktan uzak olacağınız bir durumda bilinçli bir şekilde eksik, cahil kalmak, aymamaya çabalamaktır.

    bulanık oldu farkındayım, misal iyi viski veya içki içen bir bünye gayet iyi bilmektedir ki piyasada "aaa süper" o şeklinde, bulaşık suyu içse farkı zorlukla ayırdedebilecek insanlarla aynı pazardan nemalanmakta, çoğunlukla ortalama içkilerle içli dışlı olmaktadır. böylesi bir durumda kişi platosunu erken veya gelişmemiş yaşayıp sonra düşüşe geçmek yerine o platoya çıkmayı ertelemek çabasındadır.

    kutusu 400 euro olan puroları içemeyeceğini bilen bir öğrencinin, bu ekonomik güce kavuşuncaya kadar bu zevk/ihtiyacını backwoods larla karşılaması, eskaza tek bir tanesine denk gelse bile o kaliteli purolardan içmeyip, bilgisini az ama kendisini mutlu eden sınırlarda tutmasıdır.

    günlük hayatta loser tabir edilen, mutluluğa aymış pek çok insanın bilinçli olarak yaptığıdır.*
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap