1 entry daha
  • hbo'nun zenginler merkezli vasat mizahlı kara mizah dizilerinden biri. muhtemelen succession, the righteous gemstones hakettiğinden fazla övgü alınca(elbette güzel ve izlenebilir olabilirler ama feci arrested development çakmasılar) bir tane daha sıkıştıralım demişler.

    bu dizilerin bütün temeli delüzyonel ve aşırı mal-gerizekalılıkta öyle böyle değil baya çığır açan zengin tasviri yapmaya çıkıyor. yani o kadar garip bişey sunmuyorlar, aşırı sığ sularda yüzüyorlar. succession elbette safi kelime oyunundan ibaret zekice gözüken küfürlü diyaloglarıyla diğerlerinden daha kaliteli gösteriyor ama onun da bir numarası yok.

    white lotus'a gelirsek bizdeki yaz dizilerinin biraz daha büyük bütçelisi gibi düşünün. elbette bir murder mystery saçmalığına bağlayacaklar gibi ama genel konsept orospu çocuğu ve gerizekalı ah şu zenginler temasıyla aşk-meşk mevzuları. elbette hbo yapımı değil de kanal d yapımı bir yaz dizisi olarak düşünürsek gideri var. ama portakal rengi filtreye alışmalısınız... alışırsanız klişelere rağmen zevk veriyor ve bu yeterli.

    7/10
211 entry daha
hesabın var mı? giriş yap