6 entry daha
  • tv kanallarında abuk subuk haberler, programlar varken konuyu açma cesaretini gösterdiği için teşekkür ettiğim yayın.

    -belki fatih altaylı da olaya pek tanık olmamış olabilir. sonuçta iş, ev, elit mekanlar üçgeninde takılması muhtemel olduğundan bu at hırsızlarıyla pek karşılaşmamış olabilir. kiraların ucuz olduğu semtlere birkaç arkadaşı gizli kamerayla gönderirse şaşıracağına eminim. taksim'e, fatih'e gece gündüz tecavüz var. adamlar suriye bayrağı asmış sokaklara. mahallelerdeki çocuk parklarına türkler çocuk götüremiyor, bu at hırsızlarının çocukları da vahşi. ellerinde torpil, maytap, patlayıcılar vs. ne çocuklar ne aileleri laf anlıyor. geceyarıları afgan-pakistan giyimli garip tipler köşebaşlarını tutuyor. bütün turistik yerler ve sahillerin anası ağlamış durumda.

    -bu afganların savaştan kaçtığı mağdur olduğu falan yok. (velev ki savaş var bize ne orası ayrı, biz miyiz dünya'nın rögarı). buraya ilk gelenler oradaki arkadaşlarına "burda kadınlar çıplak geziyor, iş-para var gelin" diye video atıyor. videolarda görüleceği üzere ipini koparan at hırsızı geliyor. bu at hırsızlarının yoğrulduğu kültür türkiye'deki saf insanımız için çok vahşidir. ekmek verirsin kafanı kesip elindeki parayı alır gider.

    birsürü bir şey yazacaktım vazgeçtim. neyse işte milyonlarca (basında adı geçen 3-5 milyon değil bu sayı. bu sayı sokakta türk göremeyecek kadar çok) suriyeli, afgan, ıraklı, pakistanlı derken bunlar dış güçlerin birgün içeriyi karıştırıp, dış müdahaleyi kolaylaştırmak için kullanacağı nesneler olacaktır. islamcı anlayışı geçtim orası zaten malum ama haşmetlimize akıl veren kimse, kıtlık ve su sorunları iyice tırmanırken türkiye'yi avrupa'nın çin'i yapmak gibi pırıl pırıl bir kafası var. bu sorun diğer seçimi bekleyecek kadar zamanı olmayan bir sorun. çok acil müdahale edilmezse türkiye hem içeriden hem de dışarıdan rahat bir şekilde yıkılabilir.
252 entry daha
hesabın var mı? giriş yap