112 entry daha
  • mbappe'nin messi'yle büyük bir derdi olduğu kesin. fakat bu dert direkt messi'nin kendisiyle değil, koduğumun ninja kaplumbağasının dağlardan büyük egosuyla alakalı.

    gören bir çift göz mbappe'nin art niyetli olduğunu anlar. bugün gol haricinde messi'ye atması gereken ama atmadığı onlarca pas var. bile bile atmadığı her halinden belli oluyor.

    messi'nin attığı golden 5 dakika önce bir pozisyon var. psg hızlı atağa çıkıyor. mbappe, messi'ye pas verip ileri hareketlense messi %99 mbappe'yi kaleciyle karşı karşıya bırakacak. ama mbappe efendi ne yapıyor? sağ tarafta açısı ve koşu yolu kapalı olan adama pas atıp pozisyonu bile bile baltalıyor.

    bu ve bunun gibi en az on tane pozisyon var maçta. sırf boştaki messi'ye pas atmamak için markaj altındaki takım arkadaşlarına pas atıyor lan adam. var mı daha ötesi? en komiği de hızlı atağa çıkarken messi'nin attığı pası ayağının altından kaçırmasıydı. bilerek kaçırdı demiyorum fakat bu kadar gönülsüz oynar ve messi'ye karşı bu kadar art niyetli davranırsan o top ayağının altından da kaçar götünün altından da kaçar. çünkü en başında messi ile oynamamaya şartlanmışsın.

    senin egonu sikeyim ben. sen kimsin oğlum? senin yaşındayken messi'nin 3 tane ballon dor'u vardı lan. senin yaşında bir takvim yılında, la liga'nın la liga olduğu yıllarda, ligde ve şampiyonlar liginde 91 gol attı bu adam amcık. fransa'nın altın jenerasyonuyla dünya kupası kazandın diye mi bu havalar? ne kazandın onun dışında? psg'yle şampiyonlar ligi'nde küskü yemek ve farmer liginde istatistik kasmak dışında ne yapıyorsun yıllardır?
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap