783 entry daha
  • sorun diyebileceğimiz bi şey varsa, o tam olarak türk erkeğinde.

    bir kız arkadaşım var, hayatı boyunca hiç sevgilisi olmamıştı hepinizin çirkin diye nitelendirebileceği kızlardan. ama inanılmaz sempatik, sıcak kanlı ve çok da zeki bir insan.
    4 yıldır almanya'da yaşıyor yüksek lisans için gitti, doktoraya başladı. alman bir sevgilisi var, türk erkekleriyle kıyaslamak dahi istemiyorum enişte bayağı hoş.
    ilişkilerine bakalım; türkiye'de o tip bir erkek benim arkadaşımla ancak dalga geçerdi, hatta daha vasat tipler dalga geçtiler de. 3 yıldır beraberler, çocuk ailesiyle tanışmaya türkiye'ye geldi beraber tatil yaptılar hatta türkçe öğrenmeye başladı.
    en yakındaki örneğe bakınca bile, türk erkeğinin her açıdan ne kadar vasat ama yüksek ego benliğine sahip, türk kadınıyla bir türlü barışamayan bir topluluk olduğunu görüyoruz. annesinden kopamayan, yetişkin olamayan, aile sorunlarını çözemeyen insanlar, hayatına girebilecek potansiyel kişileri kötülüyor.
    kadın ve erkek olarak, hepimiz sorunlarımızı çözelim en temizi. (bkz: istiklal marşı ve kapanış)

    edit: kadınları özellikle türk kadınlarını aşağılayan bi dolu başlığın olduğu bu sanal ortamda, bir(1)entryi hazmedemeyen kişilerden gelen hakaret dolu mesajlar, doğru bir çizgide gözlem yaptığımı ve düşünce geliştirdiğimi gösteriyor.
    düşüncelerimi perçinlediğiniz için teşekkürler.
600 entry daha
hesabın var mı? giriş yap