35 entry daha
  • zamanında her sabah kanald izlememe sebebiyet vermiş,şu an bile düşündüğümde hayatımda izlediğim en güzel dizi olarak adlandırabileceğim türden bir dizi.
    her sabah kahvaltıyla birlikte açardık ve karşımızda hepimizin sahip olmak istediği yumuşak sesli jesse dayı ve joey amca;jesse dayı gitarıyla şarkı söylerdi küçük michelle'i uyutmak için,joey amca ise kuklalarıyla hepimizi güldürürdü;asla parçalanmayak gibi görünen bir aileydi.hepimiz öyle bir ailemiz olsun diye dua ederdik;dayım hiç şarkı söylemediği halde dayımın çok güzel sesi olduğunu düşündüm hep ve hatta step. gibi bütün dertlerimi anlatabileceğimi de...yok ama öyle değilmiş,dertler anlatılırken biraz daha usturuplu olunması gerekiyormuş.
    ne kadar saf,ne kadar beceriksiz olsa da danny gibi bir baba hayalimizde canlandı ve onun çocuklarını sevme şekli;yumuşacık ve özenli.comet gibi bir tane köpeğimin olması için dünyaları verebilecek güçteydim o zamanlar;hatta 2 tane salak ablamın veya kardeşimin olmasına bile razıydım.
    bu diziyle birlikte büyüdük biz,step. serpildi,michelle büyüdü hatta dişleri bile döküldü;jesse dayı süper ve başarılı bir kadınla evlendi;onun bile çocukları oldu.
    evdeki uygulama politikasına bir dönem geçmiş katkısı veya zararı ise şuydu;buzdolabının üzerine bugün kimin bulaşık günü olduğu tablolar halinde yazılır,bir de güzel uygulanmaya çalışılırdı.
    şimdiki dizilere göre çok daha etkileyici ve çok daha bilinç katıcı,eğitici bir diziydi,halen yerel kanallarından bazılarında tekrarlarını görür ve ekrana yapışana kadar içine girerek izlerim.
128 entry daha
hesabın var mı? giriş yap