2692 entry daha
  • üst edit: apr oranları yüksek olsa da token fiyatı 0.50$'lere kadar düştü. ileride belki degerlenir ama bir süre beklemekte fayda var. 30 nisan '22

    şimdi herkes bu başlığı para kazanabilmek için takip ediyor. çok uzun araştırmalar yapıp zaman kaybetmek istemeyen ya da pek zamanı olmayan birçok suser var. o yüzden ben de bugüne kadar en çok kazandığım, geleceğini parlak gördüğüm ve türkler arasında fazla bilinmeyen bir projeden bahsedeceğim.

    dediğim gibi amaç para kazanmak, çok konuşma da özet geç piç diyenler çoğunlukta olacaktır. o yüzden detaylarını başka, uzun bir entry'de bahsetmek üzere bu entry'de sadece can alıcı noktalara değineceğim.

    öncelikle şunu belirtmek isterim ki son yapılan ama'da binance'in bu proje üzerinde ısrarla durduğu söylendi. sebebi ise ethereum gibi ağlarda bu projeye benzer platformlar olmasına rağmen binance smart chain üzerinde bu proje kadar olgunlaşan ve gelecek vaat eden platform yok. başlayalım:

    1. projenin adı: position.exchange.
    2. yeni jenerasyon merkeziyetsiz borsa. tokeni: posi
    3. borsalar için çok önemli olan certik onayı yakın zamanda alındı.
    4. sistemdeki kesintilerin tümü cüzdanında posi bulunduranlara ellerindeki miktara göre dağıtılıyor. yani cüzdandaki posi sayınız durduğu yerde bile artıyor.
    5. bugüne kadarki ath'si 7.71$ (6 eylül 2021). anlık değeri ise: 3.97$
    6. listelendiği borsalar: gate.io, bitrue, etorox, pancakeswap (yeni borsalar da gelecektir)
    7. alım satım işlemleri dışında farm, stake, cast, nft ticareti gibi işlemler yapılabiliyor. (ben esas buradan kazanıyorum)
    8. aldığınız nft'leri de stake ederek yine havuzda para kazanabiliyorsunuz. (nft stake işine yeni başladım, getirisi farming'den daha yüksek)
    9. yakında gelecek olan derivative trading'in (türev işlemler) büyük ilgi çekeceği düşünülüyor.
    10. asıl patlamanın ise buyback & burn özelliğinden sonra olması bekleniyor.
    11. 344bin holder, 14.2 milyon dolaşımdaki arz miktarı (küsuratları yuvarladım)
    12. ***farming stake apy (yıllık faiz) oranları== posi-busd. 6000%, posi-bnb: 5000% (oranlar anlık olarak değiştiği için küsuratları yazmadım. günlük faiz yani apr için oranları 365'e bölün.)
    13. ***posi nft stake apy (yıllık faiz) oranı== 6000% (burada da küsuratı, anlık olarak değiştiği için yazmadım.)

    *** işaretini özellikle koydum çünkü scam olmayan, gerçekçi projelerde bu oranları bulmak çok zor. 2,5 aydır düzenli olarak kayıp/hata yaşamadan istediğim kadar posi çekebildiğim için projeye ve ekibine güvenim oturdu. siz de araştırabilirsiniz ve hatta araştırmalısınız.

    sonuç olarak pancake'in ilk zamanlarına oldukça benzeyen ve daha birçok özellik ekleme vaadi bulunan bu projeden beklentim yüksek. çift haneli sayıları görmeden elimdeki posi'leri bozmayı da düşünmüyorum.

    daha detaylı anlatımı başka bir entry'de yaparım. tüm bu anlatım ve özetten sonra bu yazar arkadaşınızın emeğine saygı ya da gelecekteki muhtemel kazançlarınız için bir teşekkür adına benden referans isterseniz hemen gönderebilirim. mesaj kutum çaylaklara da açık.

    kripto, metaverse, web 3.0... bunların hepsi büyük yenilikler. haliyle yeni bir ortamda en doğru olanı yapmak ve sonradan başkalarını suçlamamak için lütfen kendi araştırmanızı yapınız. adet olduğu üzere: yatırım tavsiyesi değildir.

    önemli not: aklıma şu geldi. olur da bu girdimi çok fav'layan olursa ve ilgi çektiğini görürsem bu entry'yi bir kayıt defteri gibi tarihe not düşmek adına yenilikler oldukça sürekli güncelleyeceğim. ya da "şu bilgileri de ekle" denilen şeyler olursa hap bilgi kıvamında editlerim. özellikle işlerinden zaman bulamayanlar için de kutsal bilgi kaynağı olarak burada bulunması faydalı olacaktır. fav durumuna göre karar vereceğim.
    --------------------------------------------------------
    edit 1: referans isteyerek teşekkür eden arkadaşlara ben teşekkür ediyorum. ilginin büyüklüğü, proje hakkında güncel ve detaylı bilgi paylaşımı konusunda beni motive edecektir.

    edit 2: emeğe saygı kalmamış valla.

    edit 3: farming aynen çalısmaya devam ediyor ancak dünden beri (16 kasım'21) kendilerinden kaynaklanmayan, tamamen bsc ağı ile ilgili bir problemden dolayı nft havuzları çalışmıyor. ilk defa böyle bir şey yaşanıyor. sorun kendilerinden kaynaklanmasa da görevliler yine de özür dilediler. sorunun giderilmesini müteakip havuzlara eklenecek olan posi miktarı 450.000'den 600.000'e çıkarıldı. proje görevlilerinin iyi niyetli olduğunu anlamak için bu bile yeterli benim için.

    edit 4: 18 kasım '21 saat 22.15 itibariyle nft stake havuzu tekrar çalışmaya başladı. apy miktarı 20.000% olarak belirlendi. dikkatinizi çekerim yirmi bin yazıyor orada. görsel

    edit 5: 20 kasım '21 tarihinde yapılan ama'da bahsedilen konular: dtp teknik raporu yakında yayınlanacak. projenin gelişimiyle alakalı katkıda bulunanların ödüllendirileceği bir sistem oturtulacak. insanları projeye çekmek için bir yarışma düzenlenecek. influencer'larla çalışılacak. times meydanına billboard reklamı verilecek. binance'in büyük bir fon vermesi bekleniyor. bu hafta mobil uygulama geliyor. projenin bu seviyeye gelmesi 3.5 ay sürdü.
1786 entry daha
hesabın var mı? giriş yap