979 entry daha
  • bu anne, eğer herif çocuğu döverken görüp de gözü dönüp babayı öldürseydi arkasından “çocuk kesin sevgilisinden, kesin ortada yasak ilişki var, adamla bir olup plan yaptılar babayı öldürdüler, herife suç atmadıkları ne malum, ne bilelim bebeği plan gereği kendilerinin dövmediğini?” diye buraya döşeyeceklerdi.

    şimdi kalkmış, şüphelendiği konuda kendi annesinden telefon isteyip gizlice kamera kuran kadına küfrediyorsunuz. ulan kocası olan pislik haberleşme hakkına bile el koymuş kadının. siz bazı kadınların evlenilince aileleriyle bile görüştürülmediğini, kendini tamamen desteksiz dayanaksız hissetsin, yalnız ve çaresiz kalsın diye böyle hayattan bir telefona bile erişemeyecek kadar izole edilmelerini anlayamazsınız tabii, allah bilir “canım o da o adamla neden evlendi, niye ondan çocuk yaptı?” diyecek kadar şuursuzsunuzdur hatta.

    öyle bir durumda kadın durumu anladığını çaktırsa adam belki önce onu, sonra da bebeği öldürecekti. bebeğinizi böyle bir caninin merhametine emanet ederek gözü açık gitmek ister miydiniz?

    işte şimdi bugün, ortada kanıt olmasa kadına en adice iftiraları sallayacak olan aynı güruh, “o herife saldırmak yerine telefonla kayıt yapan o anneyi de sikeyim” diye entry döşüyor. bir kadını cezalandırmak için “sikmeyi” öneren sizler çok “normal”, çok “sağlıklı”sınız da o adam ruh hastası? inanın gözümde birbirinizden çok farkınız yok, midemi bulandırıyorsunuz.

    kanıtsız inanmıyorsunuz, ama kanıt alınca da gene kadına kızıyorsunuz. ikiyüzlülüğünüze tüküreyim. keşke hepiniz hık diye kalpten gidiverseniz de dünyadan binlerce gereksiz birden ayıklansa.

    umarım bebeğin en azından fiziksel olarak kalıcı bir hasarı olmaz ve gerçekten birileri el uzatıp bu bebeğe de anneye de psikolojik destek verir. ikisinin de çok ihtiyacı olacak zira.

    ekleme: nitekim hiç şaşırtmadı, kadının boşanmaya çalıştığı, uzaklaştırma kararı aldırdığı, ama aile zoruyla bu caninin evine geri gönderildiği ortaya çıktı. bu kadın kendini veya evladını korumak için bu adamı öldürseydi sonu hemcinsleriyle aynı olacaktı; onlarca iftira ve nefret söylemiyle karşılaşacak, bir de hapis cezası alacaktı. şimdi de öldürmediği için anneliği sorgulanıyor. gel de çıldırma!

    kadınları bu cendereye sokan, tek bir kelimeyle, bir “espri”yle olsun bu duvara minicik bile olsa bir tuğla koyan herkes gözümde suçlu, bu duvarı yıkmak için elini taşın altına koymayan herkes suça ortak.
135 entry daha
hesabın var mı? giriş yap