9 entry daha
  • bakırköy ilçe emniyet müdürlüğünde hiç bir fark yaratmayan fasilitedir.
    herkesçikler gibi kuzu kuzu sıraya girersiniz, sıra size geldiği vakit, polis amcaya doğru:
    -kanka ben online başvuru yaptım dersiniz. (bkz: alo kanka)
    o da size olsun boşver, üzülme hepimiz gençtik bir zamanlar gibisinden bir cümlecik geveler ve "bi koşu gidiver de kaymakamlığa 246.8 ytlcik yatırıver yiğenim", der.
    bi koşu gider yatırıverirsiniz paracıkları.
    ardından tekrar aynı amcadan sıra numarası ve 50 ykr karşılığında form alıverirsiniz ve formu doldurmaya başlarsınız. bu sırada da verdiğimiz 246.8 ytlcik harç ve üstüne bir de az sonra domalacağınız 81 ytl cüzdan bedeli, 1 sayfa form ve 1 adet sarı zarfa almak için kankalarıma yetmiyor demek ki diye düşünerek formu doldurma işlemini tamamlarsınız.
    ardıdan sıranız gelir, her an kafanızı koparacak gibi duran, yumruk yaptığı elini sıka sıka bembeyaz yapmış teyze formlara bakar 3-5 damga vurur, ardından sizi başka bir odaya gönderir, o odaya da gider 3-5 damga daha alırsınız, teyze size bir kağıt verir ve "2 gün sonra gel pasaportunu al, bi daha da buralarada görmeyeyim seni küçük" diyerek sizi uğular.
    online başvurunuzu yapmanızın tek avantajı tc kimlik numaranızı aklınızda daha iyi tutatbilmek için yapmış olduğunuz alıştırmadan ibaret kalır.
    gökten 3 pasaport düşer (lacivert olan bana düşmek kaydı ile)
    masal da burda biter.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap