8 entry daha
  • castle builder modunda hiç savaşmadan sadece ekonomik olarak gelişebileceğiniz ve eğer endüstri mühendisi iseniz mesleğinizi icra edebileceğiniz bir oyundur.
    şöyle ki en temel besin maddelerinden olan ekmeği üretmek için ilk önce tarlada buğday üretmeli daha sonra o buğdayı değirmenlerde un haline getirmeli unu fırında pişirerek ekmek yapmalısınız. aynı zamanda halkınızın mutluluğuna önem vermeli onlara gezip tozabilecekleri parklar bahçeler dinsel olarak gidebilecekleri kiliseler yapmalısınız. aksi takdirde kaleyi terk ederler yani greve giderler üretiminiz durur bedbaht olursunuz. bunun için her şeyi iyi planlamalı iyi kontrol etmelisiniz. yine de bir yerden sonra castle builder modu sıkıcıdır çünkü üretim rayına girmiş bütün kaynaklarımız dolup taşmaktadır sonra onca emek harcadığınız oyunu kapatır gidersiniz
    savaş kısmı ise daha zevklidir
    düşmanların üzerine azgın köpekler salmaktan mancınıkla hastalıklı hayvan leşi fırlatmaya düşman şehrinde yangın çıkartmaktan lağımcılarla tünel açıp surları yıkmaya kadar pek çok taktik barındırmaktadır.
121 entry daha
hesabın var mı? giriş yap