52 entry daha
  • ömrüm boyunca belki de on binlerce kadın gormusumdur.. zira kaba bir hesapla, disarda gecirdigin, internet basinda gecirdigin bir ortalama günde yüz tane yeni surat gorebiliyorsun.. her neyse, işte emel sayın'ın özellikle gençliği, bu gordugum, bu tanistigim, bazılarına hayran oldugum her kadından güzeldir.. ugruna savaşılacak bir kadın varsa helen degil, emel sayin'dir gozumde.. hele ki mavi boncuk filmindeki gibi bir zekaya sahip olduguna eminsek, eyvah eyvah..

    velhasil donemin bir cok revaçta olan erkegi, emel sayin'i elde ettikten sonra, erkekligi zirvede birakmislardir.. mesela tarik akan'in son salon beyfendisi filmi emel sayinladir, hakeza ahmet ozhan emel sayinla birlikte olduktan sonra, kendini dine vermis, konya'ya yerlesmistir.. soylenti mi bilmiyorum ama kenan evren de bir donem emel sayinla yakinlasmis, sonrasinda ise marmariste ikamet edip, gozden irakta yasamaya karar vermistir..

    velhasil bu tarihin, tarihimin gordugu en sahane kadin (ozellikle 1973 ile 85 arası) bir cok türk erkeginin, erkekligini bitiren bir jolene'den baska bir sey degildir..
293 entry daha
hesabın var mı? giriş yap