88 entry daha
  • russia today, sırf rusya ukrayna'ya saldırdı diye yasaklanabiliyorsa biz de teröristlere silah veren abd'nin fonladığı internet siteleri ile teröristleri vekil yapıp üç günde bir yayına çıkartan almam kanalı dw'yi filan yasaklayabiliriz o halde.

    ama yok, avrupa yaparsa muhakkak insanlığın iyiliği için bir şey yapar. başkası yapıyorsa diktatör ve otoriter bir rejim olduğu içindir. bu ön kabule sahip kölelere ve kendini alemin efendisi zanneden batılılara şunu anlatmak bile imkansız. ağzını ayırıp dinler anca.

    biz terörist ve darbeci gülen örgütüne bağlı olduğu ayan beyan ortada olan adamları kamu görevinden ihraç ettik diye hak ihlali diye kafa ütüleyen avrupa, bugün putin aleyhine konuşmadı diye insanları işten atıyor.

    dünyada avrupalıdan daha pislik bir şey var mıdır, bence yoktur. iğreniyorum bu insanlardan. fransız görünce midem filan bulanıyor, öğürüyorum. aryan dillerini konuşan insanları dinlemeye tahammülüm kalmadı, suratlarına bakamıyorum. sizin önce yapıp taptığınız, şimdi de yediğiniz ifade özgürlüğü gibi putlarınıza tüküreyim.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap