302 entry daha
  • başlığın en iyi entry'lerinde yer alan mekanlar güzel ama fiyatları oldukça tuzlu. bir kere giden adamın hangi bütçe ile nereye gitmesi gerektiğini de yazmak gerekir.

    birkaç erkek beraber gidildi ise, akşam için maç programı veya 101 oynarken çay vs içilecekse, yani akşam yemeğinde az paraya maksat karın doyurmak ise destan halk lokantası, kadı lokantası ve pehlivan lokantası en idealidir. öğrenci için de aynı şekilde. elbette beşiktaş'taki balkan lokantası değiller ama bir adım gerisindeler.

    param biraz daha var diyorsanız, yanyalı fehmi, ekspres inegöl koftecisi ikilisi size yeter de artar. özellikle köfteci mükemmeldir. mutlaka yoğurdunu yiyin.

    çiya, kız arkadaşınızı akşam yemeğine farklı bir şeyler yemek için götürmeye idealdir. haliyle hesabı fazladır. vişneli köfte varsa yemenizi öneririm. döner için tatar salimi önermem. hem porsiyon küçük, hem fiyatı tuzlu, hem çok bekliyorsunuz. gidin bambi'den kaşarlı döner dürüm yiyin daha iyi.

    "o kadar aç değiliz, ayak üstü atıştırmalık olsun ya" diyorsanız, halil lahmacun, borsam taşfırın ve şöhretler büfe size fazlası ile yeter.

    şık ve romantik bir akşam yemeği için viktor levi şarap evi ve aida vino e cucina ikilisi fazlası ile yeter. hesaba bakmamak ve viktor levi'de vişne şarabı içmek kaydı ile.

    kahvaltı için dışarıyı pek tercih etmem. naan bakery fena değildir sadece.

    tatlı için şekerci cafer erol tartışmasız 1 numaramdır. açık ara gelir. künefe için kilisenin karşısındaki künefeci iyidir. çikolata dükkanı yani asuman&mualla da iyidir. dondurmacı ali usta'nın sütlü tatlıları da pek kimse bilmez ama iyidir.

    edit: rexx'in karşısında fena olmayan bir kokoreççi var. kokoreç için iyidir.
    meyhane için safran meyhane öneririm. ikinci tercihim rota olur ama çok çok merkezi ve iç içedir.
    pizza için fornello iyidir. lakin, neticede pizza. inanın, roma'nın göbeğinde yediğiniz ile arasında uçurum olmuyor.
    nazım hikmet kültür merkezi bahçeli, güzel yemekleri olan bir yerdi. hala öyledir diye düşünüyorum. hem aile, hem arkadaş, hem sevgili için idealdir.
    cafe için moda'da bir sürü yeni nesil kahveci var. özellikle birisini öneremem.
    pub için draft iyiydi. the harp irish pub da iyiydi ama pandemi ve fiyat artışı sonrası durum nedir bilemiyorum.
127 entry daha
hesabın var mı? giriş yap