• farkında mısınız; üç-dört gündür ortalık yıkılıyor, binlerce kilometre öteden aşağı kültürden gelen adamlar güle oynaya kadınlarımızı videoya çekiyor, sosyal medyada her gün yeni bir video çıkıyor, milletin sinir uçlarıyla oynanıyor, sokaklar patlamaya hazır bomba gibi. zafer partisi hariç hiçbir parti "sakin olun, biz buradayız, şunu yapacağız edeceğiz" demiyor.

    2500 yıllık türk tarihinin en kötü, en basiretsiz, en beceriksiz hükumeti. halk üç kuruş daha ucuza ekmek alacağım diye metrelerce sıra bekliyor, boş dürüm-boş baklava gibi şeyler artık standart olmuş, ev sahibi olmak imkansız olmuş; dünyanın diğer ucundan binlerce insan her gün sınırdan denetim, kayıt olmadan geliyor, bunlar suç işliyor, ab kendilerine gelmesin diye birilerinin cebini dolduruyor, şişme botlarını batırıyor, kıyafetlerini alıp çıplak şekilde sınıra geri bırakıyorlar. bu gelenleri de biz besliyoruz.

    peki bu muhalefet ne alaka? bu yaptıkları, söylemleri ne alaka? yapmadıkları şeyler ne alaka? ellerine bir ekmek, bir banknot alıp sokağı gezemediler. gezmezler. türk kadınının namusunu korumadılar. korumazlar.

    edit: kılıçdaroğlu'nun dün "karar tv" isimli bir kanalda (sanıyorum internet bazlı) konuştuğu programı ve chp'nin twitter'da bu programdan paylaştığı kesitleri özel mesajdan atıyorsunuz, başlığa yazıyorsunuz. dünyadan bir habersiniz, akıldan mantıktan uzaksınız, siz şaka mısınız? size her şeyi bilale anlatır gibi tane tane mi anlatacağız?

    adam programa dün akşam çıkmış, youtube'da videonun izlenme sayısı 16,000. programa çıktığı kanalda kendisine soru sorunlardan biri kabataş yalancısı elif çakır (hala özür dilemedi), öteki de 2002-2014 akp'sine methiyeler düzen taha akyol. twit de bugün atılmış, 2500 fav almış. benim yazdığım entry daha sonra yazılmasına rağmen 1100 fav almış.

    o kadar çapsızlar ki, "konuşmak" dedikleri, "gündeme getirdi" dedikleri bu oluyor. çünkü çapları, kapasiteleri bu kadar. muhaliflikleri de bu kadar oluyor tabi.

    ayrıca: (bkz: #136286934)
192 entry daha
hesabın var mı? giriş yap