58 entry daha
  • cowboy bebop'la benzerlikleri yadsinamayacak duzeyde olsa da, bu benzerliklerin zerre rahatsizlik yaratmadigi, buyuk zevkle izlenen anime.

    yine eglenceli ama acikli, acimasiz ama duygusal, her turlu karsit hissi verebilen bir seri yapmis shinichiro watanabe. seri guzel cizimler, sevilen** hatta kendine hayran birakan* karakterler, bu sefer buyuleyici olmasa da ilginc ve degisik olmayi becerebildigi icin basarili buldugum muzikleri ile tam anlamiyla dort dortluk. eglence unsuru acisindan ise izledigim watanabe serileri icinde*** en ust duzeyde olan seri bu. ciddi anlamda cok bolumde kahkahalarla guldugum yerler oldu. grafitici japonlar, absurd beyzbol bolumu, arkada agziyla muzik yapan bir yanciya sahip adamin oldugu bolum, mugen'in hashas tarlalarini atese verdigi bolum (cowboy bebop'ta da magic muhroomlarla ilgili bir bolum vardi hatirlarsaniz, watanabe hafiften takiliyor diye dusunuyorum bu olaylara) izlenip izlenip gulunesi parcalar. ote yandan jin'in basindan gecen ask macerasi, mugen'in gecmisini ogrendigimiz bolum ve serinin sonunu olusturan kombine 3lu ise tam tersi sekilde huzun dolu bolumler.

    bu leziz seriyi tam olarak anlatacak yazim gucune sahip biri degilim. o yuzden kendiniz izleyip gormelisiniz. bu seri bir cowboy bebop degil tabi ki ama o tarza yakin, size cok iyi zaman gecirtecek 26 bolum var onunuzde, sakin atlamayin.
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap