58 entry daha
  • arkadaşlar çok saçmalamışsiniz.

    bal gibi de rezalettir.
    1. yüzme antrenoruyum
    2. bu organizasyonları yıllardır yapıyorum ve işleyişi çok iyi biliyorum.

    insanlar bizlere çocuklarını getirdikleri zaman bize/antrenöre ve organizasyona koşulsuz güvenerek getirir. zaten önceden bir şüphesi, korkusu, tereddütü var ise ya getirmez, ya izlemek ister ya da başka yollar bulur güvenmek için.

    uğur koleji sistemi nasıl işliyor bilmiyorum ancak veliyi soyunma odasına sokmuyor, çocuğu bina dışından alıyorsan tüm sorumluluk sana aittir. o çocuğun başına gelecek iyi ya da kötü her şey sana yazılır.

    veli çocuğu teslim edip gider kahvesini çayını içer işi varsa halleder sporunu yapar vs. bu güvenen veli profilidir. izleme imkanı varsa 3 5 dk çocuğu izler sonra gider.

    burada bence ucuz atlatilmis bir olay var. bu çocuğu teslim ettiğin kişi çocuğu serviste unutur, yemekhane de unutur, başka derste unutur, başkasına teslim eder. en kötü olan şey ise kalabalık bir ortamda boğulma tehlikesi bile yaşatır.

    bu tür çocuklu organizasyonda yoklama, çocuk takibi, çocukları saymak çok önemlidir. inanın suyun içinde grubuma ait çocukları ders içerisinde kaç kez sayıyorum anlatamam. çünkü en ufak hatanın telafisi yok suyun içinde.

    o yüzden veli kesinlikle haklı.

    çocuğum yok ama artık şunu çok iyi anlıyorum, böyle bir şeyin çocuğunuzun başına geldiğini düşünün. sonra yorum yapın. belki daha kötüsünü bile düşünebilirsiniz.
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap