290 entry daha
  • yazdığı manifestonun %67.2'si, yeni zelanda saldırganının manifestosundan arak.

    diffchecker linkinde arakları, farklılıkları inceleyebilirsiniz. (sol taraf yeni zelanda, sağ taraf buffalo.)

    manifestosunun kalan %32.8'lik kısımda ise anti-semitist fikirler, biraz da silah, yelek vs. ekipman bilgisi falan var -ki onlar da ekipman bilgileri içeren sitelerden ya da talmud'dan kopyala-yapıştır denilebilir.

    yaptığı minör değişikler ise çok komik. "avusturalyalı" yazan kısımları "amerikan" yapmış. avustralya ingilizcesi ile amerikan ingilizcesi arasındaki farklılıkları düzeltmiş. birkaç gramer hatasını düzeltmiş falan. bir de öldürülmesi gereken yüksek profilli 3 isimden angela merkel'i çıkarıp george soros'u eklemiş. dini olmadığını söylediği için yeni zelanda manifestosundaki aya sofya kısımlarını çıkartmış ama en sondaki "god bless you all and i hope to see you in valhalla." kısmını silmeyi unutmuş gerizekalı.

    covid kapanması sırasında sıkıntıdan shitpost yuvası 4chan'de takılmaya başladığını yazmış. çoğu şeyi oradan ya da orada bulduğu gruplardan öğrenmiş. buna hiç şaşırmadım çünkü geçen sene hate speech filtreme için bir veri seti oluşturmam gerekiyordu. araştırırken çoğu kelimenin buradaki memelerden, postlardan falan türediğini fark ettim. gerçekten iğrenç bir yer. bilgilerini bu bok çukurundan edindiğini fikirlerinin tutarsızlığından ve gerizekalılığından da anlayabiliyoruz.

    özetle, anne babasından ilgi görememiş aptal bir ergen, yanlış yerlerde takılıp arakçı bir psikopata dönüşmüş. vah gidene...
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap