3249 entry daha
  • 22 maçlık (15-16 tanesini 90 dk izledim) performansına ve rakamlarına baktığımda, gelecek sezon galatasaray'ın başında kalmasını büyük gaflet olarak değerlendireceğim hoca.

    kendisi ile aynı dönemlerde takım devralan her hoca kadro farketmeksizin skora, tabelaya, oyuncu istatistiklerine, maç içi istatistiklere katkılarda bulundu. torrent'te bu rakamların hiçbiri ikna edici değil.

    kalsın diye arkadaşlardan karşılaştırmalı veri paylaşmalarını rica edeceğim. türkiye liginin en değerli oyuncularından bazıları kadroda olmasına rağmen ki bunlardan biri kerem aktürkoğlu diğer ikisi marcao (ilk 5 içerisinde) ve nelsson takımda iken hiç birşeyi iyiye çekemedi bu hoca.

    üşenmeyin, aşağıdaki 3. kaynağa girin, maç skorlarının üzerine tıklayın ve istatistikler segmesinden rakamlara bakın. sonra da kendisi ile aynı zamanda takım devralmış sami uğurlu, ismail kartal, nuri şahin, önder karaveli v.b gibi hocaların son 15 maçına ve detaylarına bakın. hadi fenerbahçe'yi geçtim çünkü kadro zengin. peki ya diğerleri? ben diğerlerinin istatistiklerine bakınca utanıyorum bir galatasaraylı olarak, sizi bilemem...

    kaynakça 1

    kaynakça 2

    kaynakça 3 (en önemlisi bu!)

    özet: tabelası olmayan ve tabela yaratamayan, çıktığı 20 küsür maçta başarısız bir performans sergilemiş antrenör.

    yine yazalım kendisi bizim yaramıza merhem değildir,
    galatasaray antrenör yetiştirme yurdu değildir!
    nokta
432 entry daha
hesabın var mı? giriş yap