392 entry daha
  • türk siyaset tarihinin üzülerek söylüyorum ki en büyük günah keçisine dönüştürülmüş kişisinin önderliğinde organize edilmiş miting.

    muhalif kesimin, bizzat kendi ideolojik saplantıları ile kaybettiği nice seçimin sorumluluğunu kendi sırtlarından indirip, sırtına yüklemeye çalıştıkları şahsiyete yönelik eleştirileri bakıyorum da yine tam gaz devam ediyor.

    aferin. devam edin böyle.

    bahsettiğim saplantı halinin, insanı ne denli komik duruma düşürdüğünü görmek için misal "kendisi(kılıçdaroğlu) istediği kadar aday olsun, biz mansur yavaş'ı aday göstereceğiz" diyerek, akıllarını ipotek ettikleri liderlerinin söylemlerine bir durup da acaba mantıklı mı değil mi diye bakmayan, mansur yavaş'ın bu konuya dair bizzat yaptığı açıklamalarını bile hiçe sayan irrasyonel arkadaşları inceleme altına alabilirsiniz.

    mansur yavaş, benim bildiğim halen millet ittifakının bir bileşeni ve bunu da defalarca dile getirmiş bir kişilik. ancak bu gerçeklikten taşmış insanlar öyle bir sanrı içerisinde ki, sanıyorlar ümit özdağ şahsını aday gösterdiği an, mansur yavaş millet ittifakının ortak kararını umursamadan koşa koşa adaylığını açıklayacak.

    inatla bu minvalde açıklamalar yapan arkadaşları, sabrınız varsa birer birer not edin sevgili arkadaşlar. eminim ki bu kişilerin en az yarısı, mansur yavaş eğer aday olmaz ise, mansur yavaş'a en ağır ve hadsiz eleştirileri getirecek olan kişiler olacaktır.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap