219 entry daha
  • iyi ki varsın anne.

    ama tanrı şahittir sırtımdaki en büyük yük de sensin, beraber büyüdük, beraber düştük, beraber kalktık ama ben tükenmeye çok yakınım anne. yaşadığım hayat her an beni öldürüyor ve ben senin için bunca şeye göğüs geriyorum, inan bana sokakta karton üstünde yatarak daha mutlu bir adam olabilirdim sanki ama tek engelim sensin. ya da bazen gerçekten çıkıp gitmek istediğimde de bana engel olan tek şey senin yalnızlığın. ne vardı ki bu kadar yalnız kaldın be anne, keşke bir sevgilin ya da geniş bir arkadaş çevren olsaydı, başka bir evde kalmak bile zoruma gitmezdi bu kadar, bedenim nerede yatarsa yatsın aklım hep sende kalıyor be anne, zor bunu sürdürmek.

    anne itiraf etmeliyim ki bazen ikimizin aynı anda yok olduğu dilekler geçiyor zihnimden, daha kolay olurmuş gibi o zaman bir çok şey. isteklerimiz ve dileklerimiz asla kesişmiyor seninle, sen normal bir hayat yaşamamı istiyorsun benim ise umrumda olmuyor bir çok şey. sen başarılı olmamı istiyorsun, ben kapıcı olmak istiyorum. sen güzel bir kadınla olmamı istiyorsun, ben sonsuza kadar yalnız kalmak istiyorum.

    annecim, canım annem, en yakın dostum, sen benim en büyük talihsizliğimsin. seni çok seviyorum. hep yanımda ol. iyi ki varsın.
145 entry daha
hesabın var mı? giriş yap