10 entry daha
  • kazanan listesi
    1. sezon nick
    2. sezon benji
    3. sezon sebra
    4. sezon jashua
    şeklindedir.
    her sezonda gerçekten birbirinden yetenekli dansçılar birbirinden güzel kareografiler eşliğinde danslar sergilemektedir.
    nigel , mia ve marry juri üçlüsü gerçekten işlerini çok iyi bilen profesyoneller. yarışmaya seçtikleri yarışmacıları kesinlikle amerikanın en iyileri olmaları için destekliyorlar.
    yarışmacılara birer imaj kazandırıp onları meşhur etmelerini ve her hafta daha da iyi olmalarını sağlamaları gerçekten takdire şayan.
    türkiyede eleştirici bir yapı çizip, eleştirmiş olmak için eleştiri yapan ya da ciddi olmayı deniycem derken köpek götüne dönen tüm yarışma jurileri bir kez izlesin.
    nigel lythgoe gerektiğinde insanı yerden yere vurup gerektiğinde ayakta da alkışlayabiliyor. yeri geldiğinde ekrana kıçını bile sallayabilecek kadar neşesini gösterebiliyor.
    yarışmanın birinci sezonundaki sunucu louren sanchez ken
    2. sezondan itibaren sunucu cat deeley olarak değişti. cat hanım kızımızın gerçekten yarışmaya çok büyük renk kattığını ve sunuculuğun hakkını verdiğini söylemeliyim.
    özellikle elemelerdeki roportaj ve bilet kazananlarla birlikte sevinlemeleri kazanamayanlara sarılmaları.. türkiyedeki sunucuların "ıyy terli hayvan" diye kaçışıp kendini 3 basamak yukarda tutmaları yok mu. tabi bu konuda huysuz virjini dışarda tutuyorum ki kendisi gerçekten türkiyede sunuculuk ve gösteriyi bir arada çok iyi götürmüştü.
    şimdilerde yarışmanın 5. sezonunu bekliyoruz.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap