4 entry daha
  • figürlerini topladığım warhammer 40k chapter'ıdır. savunma taktikleri ve ateşli silahlar konusunda iyidirler masaüstünde. bunların bir de tam anlamıyla şeytani ikizi vardır chaos tarafında, iron warriors. warhammer evrenindeki en önemli çekişmelerin en başlarında gelir 2 chapterın birbiri ile girdikleri mücadeleler. 2. bir ordu kurarsam çok net iron warriors olacak.

    imperial fists tam anlamıyla düzeni ve nizami temsil etmesi sebebiyle ultramarine chapterı ile beraber en imparator takipçisi olacak chapterdır. diğer loyalist chapterlarda bu nasıl chaos değil ulan diyeceğiniz chapterlar mevcut mesela space wolves veya blood angels second founding olan flesh tearers gibi veya dark angels ki kendi içlerinde chaosa düşen üyeler var zaten. chaosta da iron warriors aslen inanılmaz düzenli bir grup olmasına rağmen loyalist kontenjanı sarı oğlanlara kaptırdıkları için chaos olmuş gibiler hehehe.

    en bilinen second founding chapterlarının ikisi imperial fistlerden peyda olmuştur. black templars(yakın dövüşte kuvvetli) ve crimson fists.

    neyse uzun lafın kısası, masaüstü oyununda benim gibi macera aramayan herşeyden bir dal olsun diyenlerin tercih edebileceği ortahalliden bi tık fazla kuvvette bir chapterdır kendileri.

    not: normalde yabancı terim kullanmayı sevmem ancak bu oyun ve evren insanı buna biraz mecbur kılıyor kusura bakmayın.
hesabın var mı? giriş yap