3 entry daha
  • sevişgen bir çift (kız yine çok güzel, erkek o anki ruh halimize bağlı olarak değişken)
    ıssız bir yer
    bir takım şüpheli davranan insan
    akıl ve ruh sağlığı bozulmuş psikopatlar (bir tanesinin fiziği de bozuktu gerçi)

    öff klişelerini yazarken bile sıkılıyor insan.. filme geçelim..

    öncelikle izlemeyin, izlettirmeyin.. ama çok heves ettiyseniz de aşağıda yazılanları okumayın.. gerçi okumazsanız da "aa ben bu filmi daha önce görmüştüm" hissine kapılacağınız kesin.. yine de uyarımı yapayım ben.

    --- spoiler ---

    pek aşık çiftimiz, kıçlarında kurt varmış gibi dağ, bayır gezmeye çıkarlar.. o kadar gezilecek görülecek yer varken, tutup da en dandik yolu seçmelerine şaşırmıyoruz.. acayip aşık oldukları için bir sevişme molası verirler, kız neredeyse anadan doğma kalmışken 3 yabancı ellerinde tüfekleriyle bizim aşk dolu çifti taciz etmeye başlar.. bir şekilde bu salak çift yabancılardan kurtulur..

    hazır taciz edilmişken, ayakları popolarına değerek arkalarına bakmadan kaçacakları yerde, kamp kurmak için uygun alan ararlar.. öyle böyle bir aşk olmadığı iin aralarındaki, her şeyi unutup yine sevişmeye başlarlar ve olaylar gelişir işte.. ertesi gün göl'de yüzmek zaten yeterince korkunçken, hatun gidip çıplak yüzmeyi tercih eder.. sonra psikopat gelip bunu kaçırır.. çocuk bunu aramaya çıkar, yolda kendi kendisinin icabına bakar kah düşerek, kah kapana yakalanarak..

    öf vallahi filmi anlatmak için bu kadar mesai harcamak bile koyuyor insana.... gerisini de gidin görün işte..

    mutlu son var, ama son saniyesi yüzünden keşke ölselerdi diyebilirsiniz..ahahaha! bak yine aklıma geldi ya..
    --- spoiler ---
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap