126 entry daha
  • muhtemelen siyasetin içinde olmayacaklar. anladığım kadarıyla kalabalık bilim insanlarından oluşan bir ekip kuruluyor. uzun vadeli kalkınma, sanayi ve teknolojide yapılacaklarla ilgili planlama için bir vizyon belirlenecek...

    90 lı yıllarda güney kore ile aynı durumdaydık hatta biz onlarda ileriydik. adamlar dünya çapında markalarla ekonomilerini büyüttüler. biz ne yaptık, borç alınan parayı betona gömüp ihale ile zenginler yarattık.

    ülkenin 20 yılı heba olduğu yetmiyormuş gibi enflasyon 80 lerdekininde üstüne çıktı. en azından o zaman yüklü borç yoktu. şimdi ise ülke borç batağına sürüklendi. garantili ihaleler ile gelecek ipotek edildi.

    siz hala dede, gılışdar, liderlik vasfı yoğğ gak guk diye dalganızı geçin. adam sizin değil! çocuklarınızın ve torunlarınızın geleceği için mücadele veriyor.

    bu rant ve talan düzeni yıkılmadıkça geleceğin inşa edilmesi mümkün değil. mevcut düzen ile kim el sıkışır ve devran dönmeye devam ederse bu ülkeden umudunuz kesin.

    şuanda sistemin yiyicileri erdoğandan umutlarını kestiler. onlar yumuşak geçişi sağlayamak için ellerindeki gücü kullanacaklar. düzenin parçası olacaklarla, düzene karşı mücadele edenler içinden kimi seçeceksiniz kararınızı verin.
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap