131 entry daha
  • 6-7 sene evvel bir arkadaşımın “kardeş bak burada şahane bir grup var, sen seversin, yeni albüm de çıkardılar ismi californication” diyerek bana tanıttığı gruptur kendileri.

    yalnız onları tanıdığımdan ve takip etmeye başladığımdan bu yana peşimi bırakmayan bir sorun vardır ki evlerden ırak.

    yine 6-7 sene evvel malum sohbetin sonunda “nedir abi bu grubun ismi” sorusunu sorma gafletin de bulunmuşluğum var. kendini bilmez arkadaşım ağzını yayarak “ret hat kıli pipırs” cevabını vermiş ve rezilliğin ilk perdesi yaşanmıştır. ben o andan sonra bir çok başka ortamda bana yapılan gibi bu gayet güzel müzik yapan şahısları reklam etme – tanıtıp dinletme çabalarına girdim, tabi ne olarak? bana verilen isim ile “ret hat kıli pipırs”

    aradan epeyce bir zaman geçti tabi, bana ilk zehri veren arkadaş ile konu üzerine tekrar sohbet etme fırsatımız oldu. daha önce bana grubu yanlış tanıtan o değilmiş gibi gayet normal bir olaymış gibi “bu red hat cıli pipirs çok iyi grup kardeş yaa” demez mi, ulan ne red hat cıli pipirs’ı? adamların ismi mi değişti, şimdiye kadar ret hat kıli pipırs olan grup ne oldu da bu hale geldi gibi sorularım yanıtsız kaldı elbet,

    tam adamları tanıdık, müziklerini ve isimlerini ezberledik, telefonumuza da melodi yaptık derken bu kez 3. facia yaşandı, yine aynı kendini bilmezden şu şekilde bir cümle duyuldu “yaa ret hat cili pepirs ne zaman türkiye’de konser verecek, gelseler de gitsek”

    cehennemin dibine git, ulan artık bi karar ver. bu grubun ismi ne, hayır bilmiyorsan bilmiyorum de beni kız tavlama platformlarında rezil rüsva etme.

    bence bu grup isimlerinin doğru telaffuz edilememesinden dolayı çok şey kaybediyor, nice potansiyel dinleyicilerini nihat doğan’a – ferhat göçer’e kaptırıyor.

    (ooo bi an gözümün önüne penislerinde çoraplarla bu ikili geldi, gerçekten çok fenaymış)
782 entry daha
hesabın var mı? giriş yap