913 entry daha
  • uzun uzun okumak istemeyenler için kısaca;
    ekşicep'i geliştirdiğim platformun* da kısıtlamaları nedeniyle güncelleme veremiyorum.

    uzunca;
    google, güncelleme verilmek istenen uygulamaların sdk 31'i hedeflemesini istiyor. ekşicep şu an 30'da ve 31'e çekmek istediğinizde, kullanıcı girişi için kullandığımız cookie'ye erişim sağlayamıyoruz. en azından ekşicep sağlayamıyor. çünkü cordova platformunun üzerinde çalışıyor.
    ekşi sözlük'te bir değişim olana kadar marketteki sürüm çalışmaya devam eder ama sözlükte başka değişimler olursa, neden güncelleme veremeyeceğimi şimdiden açıklamış olayım.

    - e sen yeni arayüz yazıyordun?
    evet yazıyordum ama açıkçası o daha hazır değil. tamamen kullanılmaz durumda değil ve cordova üzerinde geliştirmediğim için kullanıcı girişi vs. de yapılabiliyor ama epey hatası ve eksiği var.
    üstelik yenisi tamamen hazır olsaydı bile mevcut sürümden biraz farklı bir kullanımı olduğu için herkesin hoşuna gitmeyebilir diye mevcut sürümü yayından kaldırmak gibi bir niyetim yoktu. hala da öyle bir niyetim yok ama teknik kısıtlamaları aşabilmek için elimden bir şey gelmiyor.

    - ee yani?
    ben yine çözüm arayacağım ama mevcut sürüm iyice kullanılamaz hale gelirse, yeni arayüzlü halini o anki haliyle marketten yayınlamak ve hatalarını da zamanla düzeltmek zorunda kalacağım. tabii ki beğenirseniz ve kullanırsanız.

    yeni arayüzlü hali: https://play.google.com/…ls?id=com.fenerama.eksicep
128 entry daha
hesabın var mı? giriş yap